У США оприлюднили звіт лобістів, які працювали на Зеленського

Читать на русском
Американська лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC співпрацювала з командою Володимира Зеленського в період другого туру президентських виборів в Україні.

Американська лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC співпрацювала з командою Володимира Зеленського в період другого туру президентських виборів в Україні.

Як передає «Слово і Діло» з посиланням на «Голос Америки», дані про отримані кошти за свою роботу сама компанія передала до Міністерства юстиції США.

Парламентські вибори-2019: головні тренди та висновки кампаніїПартія Слуга народу набирає понад 43 відсотки голосів і набирає достатньо голосів за мажоритарними округами для монокоаліції.

Зокрема, як йдеться в звіті, роботу на користь Володимира Зеленського в Вашингтоні компанія виконала в період з 3 квітня до 21 травня 2019 року. У документах зазначено, що гонорар компанії за послуги становив 60,000 доларів, також вказана стаття відшкодування витрат це ще 9,371.80 доларів

Встановлено, що контракт за реєстраційним номером 6661 сторони підписали 3 квітня. Також в додатках А і В зазначені сторони контракту: Signal Group Consulting, LLC і «Володимир Зеленський - Слуга народу, за посередництва Маркуса Коена». Коен в документі вказав свою адресу як: Київ, Велика Васильківська, 72 Торговий центр «Олімпійський», 2 поверх. Мета угоди: підняти «імідж» Володимира Зеленського та «Слуги народу».

У пункті 3 документа зазначається, що Маркус Коен на період дії контракту має законні повноваження діяти від імені Зеленського. Робота компанії Signal Group Consulting завершилася 21 травня 2019.

У діяльність Коена входили обов'язки з організації програми громадських зв'язків та зв'язків з урядом, представлення іноземного клієнта американським медіа, організація інтерв'ю, зустрічей з представниками мозкових центрів і експертами, надання стратегічних консультацій з медіа США і урядових відносин.

Відомо, що Signal Group контактувала з медіа організаціями CNN і Washington Post, але повідомлень про інтерв'ю немає.

У додатку до звіту описані дії Компанії в рамках угоди із Зеленським. Лобісти контактували з офісами конгресменів, сенаторів, Державним департаментом тощо. Виходячи з опису, виявлено, що делегація команди Зеленського мала «зустріч/екскурсію» в Білому домі 17 квітня.

Раніше в ЦВК навали дату підбиття підсумків виборів.

Також нагадаємо, Мюллер заявив, що втручання Росії у вибори США триває.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: