Голова Окружного адмінсуду має намір з'явитися на допит у ГПУ

Читать на русском
Голова ОАСК зазначив, що від слідчих дій не ховається і буде захищатися і доводити свою правоту.

Голова Окружного адміністративного суду міста Києва Павло Вовк повідомив, що прийде в п'ятницю на допит в Генеральну прокуратуру України.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Дело».

«Завтра разом із адвокатами, як і належить, о 14:00 прийду до Генеральної прокуратури України», - зазначив Вовк.

Голова ОАСК зазначив, що від слідчих дій не ховається і буде захищатися і доводити свою правоту.

«Цікаво, чи готовий директор НАБУ так само своєчасно прибути в Сарненський суд і відповідати перед законом за протоколом про корупцію? Або ми знову, замість розгляду його справи, будемо дивитися чергове Ситник-шоу для ЗМІ, як це вже було 26 липня? », - додав Вовк.

Раніше повідомлялося, що четверо суддів отримали повістки до ГПУ для вручення підозр у справі Окружного адмінсуду Києва. Мова йде про повістки, направлені суддям Окружного адмінсуду Павлу Вовку, Євгену Аблову, Ігорю Погрібніченку, а також судді Суворовського райсуду Одеси Івану Шепітко. Згідно з документами, оприлюдненими на сайті ГПУ, зазначені посадові особи повинні з'явиться до ГПУ в п'ятницю, 2 серпня, на ул.Резницьку, 13/15 для вручення письмового повідомлення про підозру і допиту в якості підозрюваних в кримінальному провадженні. Допит Вовка планують почати о 14:00, Аблова - о 14:45, Погрібніченка - о 15:30, Шепітка - о 16:15.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: