Апеляційний суд скасував перерахунок голосів на окрузі Пашинського

Читать на русском
Апеляційний суд скасував рішення житомирського суду про перерахунок голосів у 64 окрузі, де до Верховної ради балотувався Сергій Пашинський.

Апеляційний суд скасував рішення житомирського суду про перерахунок голосів у 64 окрузі, де до Верховної ради балотувався Сергій Пашинський.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук на брифінгу.

Суд задовільнив позов кандидата в нардепи з Чернігівщини щодо перерахунку голосівШостий апеляційний адмінсуд розглянув позов кандидата в народні депутати у 210 виборчому окрузі, Чернігівська область, Бориса Приходька до окружної виборчої комісії округу.

«Нашим сильним головним болем були питання, пов’язані з 64 окружною виборчою комісією, де рішенням Житомирського окружного адміністративного суду було зобов’язано зробити перерахунок на всіх 299 дільничних виборчих комісіях», – заявила вона.

За словами голови ЦВК, це рішення мало б дуже серйозний вплив на час і порядок підбиття підсумків парламентських виборів, тому що стосувалося як одномандатного виборчого округу, так і загальнодержавного виборчого округу.

«Вчора Сьомий апеляційний адміністративний суд скасував означене рішення Житомирського окружного адміністративного суду. Дуже ретельно була розглянута справа – всі документи, всі докази…», – повідомила Сліпачук.

Раніше суд зобов'язав ОВК перерахувати голоси на окрузі Пашинського.

Нагадаємо, Національна поліція направила в Житомирську область вертоліт зі спецназом для забезпечення правопорядку під час підрахунку голосів на виборчому окрузі №64, де балотувався депутат 8-го скликання Сергій Пашинський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: