ЦВК підрахувала результати виборів на скандальному окрузі в Покровську

Читать на русском
ЦВК підрахувала результати виборів в Раду на 50-му окрузі у Покровську Донецької області, куди були перекинуті резерви груп спецпризначення Національної поліції.

Центральна виборча комісія (ЦВК) підрахувала результати виборів в Раду на 50-му окрузі у Покровську Донецької області, куди були перекинуті резерви груп спецпризначення Національної поліції.

Про це йдеться на сайті ЦВК, пише «Слово і Діло».

Так, за результатами комісії, перемогу отримав кандидат від партії «Опозиційний блок» Руслан Теребушкін. Друге місце у самовисуванця Андрія Аксьонова. Теребушкін випередив Аксьонова на 206 голосів.

Для стабілізації ситуації в одномандатному виборчому дільниці №50 у Покровську при підрахунку голосів та недопущення ускладнення оперативної обстановки було прийнято рішення перекинути резерви груп спецпризначення.

Зазначимо, що у Покровську були протести через підрахунок голосів на позачергових виборах у Верховну раду. Поліція відкрила справу за ч. 3 ст. 157 Кримінального кодексу України (перешкоджання здійсненню виборчого права, що вплинуло на результати виборів).

Крім того, раніше повідомлялось, що Національна поліція направила в Житомирську область вертоліт зі спецназом для забезпечення правопорядку під час підрахунку голосів на виборчому окрузі №64, де балотувався депутат 8-го скликання Сергій Пашинський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: