Батько Гандзюк розповів про зустріч із Зеленським

Читать на русском
Батько Катерини Гандзюк заявив, що зустрічався з президентом Володимиром Зеленським та результат розмови видався йому обнадійливим.

Батько Катерини Гандзюк заявив, що зустрічався з президентом Володимиром Зеленським та результат розмови видався йому обнадійливим.

Про це Віктор Гандзюк сказав в інтерв'ю «ВВС Україна», яке було опубліковано в понеділок, 29 липня, пише «Слово і Діло».

«Ми зустрічалися із Зеленським. Але оскільки зустріч була не для піару, то єдине, що скажу - вона була обнадійливою», - сказав Гандзюк.

Він також висловив надію, що новому президенту вистачить політичної волі на те, що не зробив його попередник.

«Ми зустрілися з Порошенком - за його ініціативою ... Я йому сказав: Петре Олексійовичу, я не прошу, щоб ви їх засудили, але ми вважаємо, що ви повинні звільнити їх із посад, вони не мають керувати областю, і виключити з партії . Петро Олексійович не прислухався і вони залишилися, а слідство початок гальмуватися», - сказав батько загиблої активістки.

Разом із тим він зазначив, що після скандалу, пов'язаного з причетністю чиновників до смерті Гандзюк, в Україні скоротилася кількість нападів на активістів.

Нагадаємо, ГПУ зупинила розслідування проти Мангера і Левіна у справі Гандзюк.

Також відзначимо, Рада прийняла звіт ТСК по справі Гандзюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: