Бухарєв провалив обіцянку брати участь у будівництві нових дитячих майданчиків

Читать на русском
Владислав Бухарєв за п'ять років нічого не зробив, щоб виконати програмну обіцянку брати участь в будівництві дитячих майданчиків.

Народний депутат Верховної ради восьмого скликання Владислав Бухарєв не виконав обіцянку брати участь в будівництві нових дитячих майданчиків.

Обіцянка була зафіксовано в його передвиборчій програмі, нагадує «Слово і Діло».

«Буду брати участь в оснащенні матеріальної бази шкіл та дошкільних установ, будівництві нових спортивних і дитячих майданчиків», – говорилося в програмі. Бухарєв балотувався по одномандатному виборчому округу №162 в Сумській області.

На початку липня «Слову і Ділу» повідомили в управлінні фінансів і економіки Охтирської міської ради, що за період з листопада 2014 року по червень 2019 року за сприяння Бухарєва в Охтирці спортивні та дитячі майданчики не будувалися. При цьому «Слово і Діло» не один раз зверталося до нардепа з проханням прокоментувати виконання обіцянки, але відповіді так і не отримали.

З огляду на, що за п'ять років Бухарєв нічого не зробив для будівництва майданчиків, обіцянка провалена.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як мажоритарники Сумської області виконували свої обіцянки і працювали в парламенті восьмого скликання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: