Зеленський підписав указ про розвиток Карпатського регіону

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський підписав указ про стимулювання економічного та туристичного розвитку Карпатського регіону.

Президент Володимир Зеленський підписав указ про стимулювання економічного та туристичного розвитку Карпатського регіону.

Про це повідомляє прес-служба глави держави в понеділок, 22 липня, передає «Слово і Діло».

Як Україна торгувала лісом-кругляком у 2014-2019 рокахПісля запровадження мораторію на вивезення необробленого лісу та запровадження кримінальної відповідальності за вирубки лісу імпорт щороку зменшувався.

Відзначається, що указ № 543 «Про розвиток регіону українських Карпат» спрямований на стимулювання соціально-економічного розвитку, підвищення інвестиційної привабливості, розвитку рекреаційного, туристичного та етнокультурного потенціалу регіону українських Карпат.

Так, президент зобов'язав Кабмін за два місяці затвердити держпрограму розвитку регіону українських Карпат на 2020-2022 роки із урахуванням концепції розвитку гірських територій.

Згідно з текстом указу, уряд має передбачати в проектах закону про держбюджет на 2020 і наступні роки видатки для реалізації цієї програми.

Указ набуває чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, на Закарпатті програють всі кандидати, підтримувані Угорщиною.

Також відзначимо, був призначений голова Закарпатської ОДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: