Вакарчук проголосував на виборах до ВР

Читать на русском
Лідер партії Голос Святослав Вакарчук заявив, що це чутки про те, що він складе депутатський мандат після того, як його політсила пройде у ВР.

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук заявив, що всі чутки про те, що він складе депутатський мандат після того, як його політсила пройде у Верховну раду, є маячнею.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав після голосування на дострокових парламентських виборах у Києві.

Дострокові вибори до Ради: що вже встиг наобіцяти кандидат у нардепи ВакарчукСвятослав Вакарчук дав уже 20 обіцянок. При цьому більшість зовсім нові – боротися з олігархами, скоротити кількість нардепів, боротися з кнопкодавством.

На прохання журналістів прокоментувати чутки по те, що він не збирається бути депутатом, Вакарчук відповів: «Всі чутки - це маячня».

Він звернувся до всіх українців прийти на дільниці і проголосувати і зазначив, що сам зробив вибір за зміни, майбутнє і нову політику.

Щодо майбутньої коаліції, то Вакарчук додав, що важлива не коаліція сама по собі, а коаліційна угода. І саме від того, які пункти в ній будуть прописані і залежатиме майбутнє об'єднання і від того вже має формуватися уряд.

Нагадаємо, станом на 12.00 21 липня, на виборах проголосувало 17,66% виборців за даними 74 округів.

На виборах-2019 за місця у Верховній Раді IX скликання на 199 одномандатних виборчих (мажоритарних) округах поборються 3220 кандидата: 1404 представляють 58 політичних партій і блоків, ще 1680 - самовисуванці.

Нагадаємо, з програмами всіх партій, їх положеннями, списками та кандидатами в одномандатних округах можна ознайомитися в нашому розділі «Вибори».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: