Тест: що обіцяв і чого не обіцяв кандидат у нардепи Святослав Вакарчук?

Читать на русском
Чи обіцяв Вакарчук виграти війну з Росією та перевезти Раду до нового приміщення? Пропонуємо пройти наш тест і перевірити себе на знання передвиборчих обіцянок лідера Голосу.
Слово і Діло

Гарячий липень співпав із найбільш спекотним для політиків передвиборчим періодом, коли обіцянки ллються у вуха виборців солодким потоком. Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі. Ми вилили всю воду з програм усіх партій і залишили тільки списки конкретних обіцянок.

Також ми фіксуємо обіцянки не лише з програм партій, але й із передвиборчої риторики їх лідерів. Деякі обіцянки ми вже чули раніше. А буває й так, що політик красиво говорив, але фактичної обіцянки не давав.

Пропонуємо перевірити, наскільки добре ви орієнтуєтеся в обіцянках новоспеченого політика, першого номера в списку партії «Голос» Святослава Вакарчука.

Також у нас є тести про передвиборчі обіцянки Володимира Зеленського та провалені обіцянки нардепів, які знову хочуть мандат.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: