Експерти НАТО відвідали зону ООС

Читать на русском
Делегація експертів НАТО зі стратегічних комунікацій відвідала з робочим візитом район проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Делегація експертів НАТО зі стратегічних комунікацій відвідала з робочим візитом район проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в суботу, 20 липня, передає «Слово і Діло».

«На Приазов'ї група експертів в галузі стратегічних комунікацій з країн НАТО вивчала досвід і нові підходи, які застосовуються Збройними силами України, органами місцевої влади та структурами сектора оборони і безпеки в напрямках реалізації стратегічних комунікації в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС)», - йдеться в повідомленні.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв підписати план дій для вступу в НАТО до 2023 рокуСказано 28 червня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

Підкреслюється, що особливу увагу було зосереджено на освітньому, культурному і гуманітарному аспектах стратегічних комунікацій Об'єднаних сил, зокрема створенні умов для ознайомлення місцевих жителів із новинками українського кіномистецтва, театру, музики, популяризація медіа-освіти серед дітей та юнацтва, надання гуманітарної допомоги.

У штабі ООС також відзначили, що експертів зацікавили кроки по відновленню соціально важливої ​​інфраструктури, надання ефективної медичної допомоги населенню в прифронтових районах, забезпечення заходів дозвілля і культури та створення відповідних умов для відпочинку дітей.

«Нашим західним партнерам розповіли про пілотні проекти штабу Об'єднаних сил, спрямованих на розвиток дитячих медіа і про якісно новий проект «Українське кіно - Донбасу». Родзинка цієї програми - безкоштовна демонстрація для жителів малих міст і сіл в прифронтовій зоні Донеччини і Луганщини різножанрових новинок вітчизняного кінематографа», - сказано в повідомленні.

Крім того, іноземні представники побували в селі Бердянське, де ознайомилися з роботою єдиного в селі медичного пункту. Оглянули житлові будинки місцевих жителів, які були пошкоджені в результаті ударів артилерії сепаратистів. Частина із них уже відновлена.

Раніше в НАТО дали рекомендації новій Раді.

Нагадаємо, названа дата візиту Північноатлантичної ради НАТО в Україну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: