На Донбасі зранку поранили одного військового

Читать на русском
Станом на 12-ту годину суботи російсько-окупаційні війська 7 разів відкривали вогонь по позиціям підрозділів Об'єднаних сил.

Від початку поточної доби, 20 липня 2019, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на прес-центр Міністерства оборони.

Станом на 12-ту годину суботи російсько-окупаційні війська 7 разів відкривали вогонь по позиціям підрозділів Об'єднаних сил. При цьому ворог застосовував заборонене мінськими угодами озброєння.

Так, з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, артилерійських систем калібру 122 мм та стрілецької зброї бойовики обстрілювали позиції українських військових в районі Щастя, Нижньотеплого, Артема, Лебединського, Гранітного та Новолуганського.

Новий план Кремля: як довго протримається «хлібне перемир'я»Мирне врегулювання конфлікту на Донбасі початло відбуватися під диктовку Кремля, а саме перемир'я може виявитися стійким.

«За наявною інформацією, від початку поточної доби отримав поранення один наш захисник. Його евакуйовано до медичного закладу», - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 липня, в результаті ворожих обстрілів в зоні проведення операції Об'єднаних сил загинули двоє українських військових та троє отримали бойові травми. Російські найманці 26 разів відкривали вогонь по підрозділам ООС, зокрема, в 11 випадках застосовувалося заборонене озброєння.

Як відомо, у ТКГ домовились про хлібне перемир'я на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: