Стало відомо, коли в Росії розглядатимуть апеляцію в справі Павла Гриба

Читать на русском
Верховний суд Російської Федерації 23 липня розгляне апеляцію на вирок, відповідно до якого українського політв'язня Павла Гриба засудили до 6 років за ґратами.

Верховний суд Російської Федерації 23 липня розгляне апеляцію на вирок, відповідно до якого українського політв'язня Павла Гриба засудили до 6 років за ґратами.

Як пише «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook повідомив батько Павла Гриба - Ігор Гриб.

Павла Гриба засудили до 6 років колонії. Для чого це РФ та що буде далі?Північно-Кавказький окружний військовий суд у російському Ростові-на-Дону засудив Павла Гриба до шести років ув'язнення, після чого політв'язень оголосив голодування.

Чоловік зазначив, що засідання відбудеться у вівторок о 9:30. Апеляцію розглядатимуть у Військовій колегії Верховного суду.

Батько політв'язня стверджує, керівництво СІЗО-4 у Ростові-на-Дону, де перебуває Павло, заявило, що одразу після розгляду апеляції Гриба переведуть до виправної колонії для відбування покарання.

Нагадаємо, 25 серпня 2017 року Павла Гриба (зараз йому 20 років), який поїхав до білоруського Гомеля на зустріч зі знайомою, затримали російські спецслужби. Пізніше його етапували до РФ. Російські силовики підозрюють Павла Гриба в підготовці теракту в школі Сочі. Політв'язень не визнав своєї провини.

22 березня у російському Ростові Північно-Кавказький окружний військовий суд звинуватив Павла Гриба в заклику до теракту в Сочі і засудив його до шести років в'язниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: