У Порошенка відреагували на обшуки НАБУ

Читать на русском
У Євросолідарності вважають такі дії брудною політичною технологією, спрямованою проти політсили.

У партії «Європейська Солідарність» повідомили, що слідчі дії Національного антикорупційного бюро не мають ніякого відношення ні до партії, ні до Петра Порошенка.

Про це йдеться в заяві партії в п'ятницю, 19 липня, пише «Слово і Діло».

У політсилі заявляють, що обшуки проводяться в присутності телекамер, «які очевидно потрібні для організації політичної «картинки».

«Вважаємо, що саме це є головною метою такої «слідчої активності». Зокрема, першими прибули на місце для ведення «слідчих дій» телекамери тих телеканалів, за якими стоять Медведчук, Мураєв і Коломойський, які, очевидно, і є замовниками відповідної провокації», - стверджують в партії екс-президента.

У Євросолідарності вважають такі дії «брудною політичною технологією», спрямованою проти політсили.

«Коли це відбувається в такий спосіб в останній день виборчої кампанії, не залишається ніяких сумнівів, що це є виключно брудною політичною технологією, спрямованою проти Європейської Солідарності. І мета цього - зупинити рух України до ЄС і НАТО», - йдеться в заяві.

У заяві також підкреслює, що антикорупційні органи, не повинні брати участь в «брудних політичних іграх, суть яких повністю зрозуміла українським виборцям».

Як повідомлялося, НАБУ проводило обшуки в автомобільній компанії «Богдан Моторс», в тому числі в київському спортивному клубі «5 елемент». Слідчі дії тривають у справі про розтрати коштів чиновниками Міноборони і Генштабу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: