ГПУ анонсувала підозру кандидату в нардепи

Читать на русском
Генеральна прокуратура України підготувала підозру екс-меру Ірпеня, кандидату у народні депутати, Володимиру Карплюку, і запросила його на її вручення 19 липня.

Генеральна прокуратура України (ГПУ) підготувала підозру ексмеру Ірпеня, кандидату в народні депутати, Володимиру Карплюку, й запросила його на її вручення 19 липня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.

Його підозрюють у кримінальному провадженні за ч.4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем у великих розмірах).

«Сьогодні на 12:00 до Генеральної прокуратури для вручення підозри та інших процесуальних дій запрошений колишній голова міста Ірпінь Володимир Карплюк», - написала вона.

До цього, Карплюк писав, що інформація про підозру є фейковою.

Нагадаємо, директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив про нові кримінальні провадження, у яких фігурують народні депутати. За словами Труби, справи перебувають на початковій стадії, в розробці.

Президент Володимир Зеленський заявив про ще одну масштабну схему в оборонній сфері. За його словами, впродовж п'яти років спецекспортери у оборонній сфері перерахували на офшорні рахунки 30 млн долларів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: