У справі про вбивство дитини поліцейськими оголосили четверту підозру

Читать на русском
У справі про вбивство 5-річної дитини в Переяслав-Хмельницькому оголосили четверту підозру - 16-річному неповнолітньому, який також стріляв на місцевості.

У справі про вбивство 5-річної дитини в Переяслав-Хмельницькому оголосили четверту підозру - 16-річному неповнолітньому, який також стріляв на місцевості.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури в четвер, 18 липня, пише «Слово і Діло».

Як зазначається, 18 липня прокуратурою погоджено підозру 16-річному неповнолітньому. Таким чином, у справі вже четверо підозрюваних. З них - двоє співробітників поліції, яким раніше було повідомлено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, і двоє цивільних осіб, у тому числі неповнолітній.

Останньому підозрюваному прокуратура клопотатиме в суді про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, 1 червня співробітники патрульної поліції, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, в місті Переяслав-Хмельницький вирішили постріляти по металевим банкам. У результаті стрілянини було поранено 5-річного хлопчика, який згодом помер.

Пізніше стало відомо, що підозрюваних у вбивстві дитини поліцейських звільнили.

17 липня Державне бюро розслідувань оголосило третю підозру в справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: