Суд арештував убивцю 9-річного хлопчика – прокуратура

Читать на русском
Дарницький районний суд обрав запобіжний захід 30-річному чоловіку, який 22 червня ввечері вбив 9-річного пасинка свого брата біля озера Вирлиця в Києві.

Дарницький районний суд обрав запобіжний захід 30-річному чоловіку, який 22 червня ввечері вбив 9-річного пасинка свого брата біля озера Вирлиця в Києві.

Як пише «Слово і Діло», про це написала прес-служба прокуратури Києва в Facebook.

Криве Озеро, Переяслав, Одеса: випадки незаконного застосування зброї працівниками поліціїПісля резонансного вбивства дитини в Переяславі Слово і Діло зібрало інші випадки незаконного застосування зброї поліцейськими.

Представники прокуратури повідомили, що суд задовольнив клопотання прокурора застосувати найсуворіший запобіжний захід.

«Суд, заслухавши доводи сторін та зваживши на важкість вчиненого злочину, задовольнив клопотання прокурора, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб, без альтернативи», – зазначила прес-служба.

Також повідомляється, що підозрюваному загрожує від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Нагадаємо, тіло дитини виявили 23 червня. За попередньою інформацією, хлопчика спочатку зарізали, а потім викинули у водойму.

У поліції зазначили, що на тілі дитини були «численні колото-різані рани».

Як повідомлялося раніше, в день зникнення дитини, 22 червня, між братами та матір'ю хлопчика виник конфлікт, на ґрунті якого підозрюваний вирішив помститися.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: