На виборчих дільницях чергуватимуть близько 50 тис. поліцейських

Читать на русском
Під час позачергових виборів у Верховну раду на виборчих дільницях будуть нести службу 47 тисяч поліцейських.

Під час позачергових виборів у Верховну раду на виборчих дільницях будуть нести службу 47 тисяч поліцейських.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Вибори-2019: хто з нардепів обіцяв балотуватися до нового скликання РадиТетяна Чорновол три роки тому не збиралася йти до нового парламенту, а зараз у списках Європейської солідарності. Ольга Червакова була за півкроку від провалу своєї обіцянки.

За словами заступника голови Національної поліції Олександра Фацевича, до забезпечення правопорядку та безпеки у зв'язку з проведенням позачергових виборів народних депутатів України буде залучено понад 131 тисяча правоохоронців, з них 74 тисячі - це співробітники поліції.

Заступник голови Нацполіції заявив, що зараз особливу увага поліції приділяється окружним виборчим комісіям, які отримують виборчу документацію.

Нагадаємо, Нацполіція перейшла на посилений режим перед виборами. Поліцейські будуть нести службу в посиленому режимі з 15 по 28 липня.

Крім того, Нацполіція відкрила 217 кримінальних справ через порушення виборчого законодавства. Також слідчі поліції викликали на допит близько 100 осіб, яким інкримінують перешкоджання в здійсненні виборчого права перед парламентськими виборами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: