Вибори до ВР: останній день для зміни місця голосування

Читать на русском
У понеділок, 15 липня, останній день зміни місця голосування на позачергових вибори у Верховну раду.

У понеділок, 15 липня, останній день зміни місця голосування на позачергових вибори у Верховну раду.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться на сторінці Центральної виборчої комісії (ЦВК) в Facebook.

Парламентські вибори-2019: корисні інструменти для виборцяПарламентські вибори відбудуться 21 липня. Слово і Діло зібрало в одному розділі обіцянки партій і списки кандидатів.

Як повідомляє прес-служба Центрвиборчкому, тимчасово змінити місце голосування на позачергових парламентських виборах можна буде до 15 липня. Тобто, для зміни місця голосування сьогодні останній день.

«Якщо хтось з виборців має намір тимчасово змінити місце голосування, але ще не скористався такою можливістю, Комісія пропонує не зволікати зі зверненням до органу ведення Державного реєстру виборців», - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними Державного реєстру виборців, станом на 7 липня змінили місце голосування 907 жителів Криму і 256 жителів Севастополя.

Крім того, вже понад 26 тисяч українських громадян змінили місце голосування перед позачерговими виборами в Раду. Зокрема, змінили місце голосування майже 6,9 тис. жителів Донецької області і 3,7 тис. жителів Луганської області.

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: