«Право на владу»: яким буде новий український парламент?

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про дострокові парламентські вибори-2019.
Слово і Діло

Сьогодні, 18 липня, головною темою політичного ток-шоу «Право на владу» стануть парламентські вибори, які відбудуться в Україні вже за три дні. Ведучі шоу Наталія Мосейчук та Сергій Іванов разом з гостями говоритимуть, яким буде новий парламент, чи працюватиме він ефективніше за попередній та чи допоможе Україні вирватися з корупційного болота.

До студії «Право на владу» запрошені: голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков, прем’єр-міністр України, лідер партії «Українська стратегія Гройсмана» Володимир Гройсман, перший заступник голови Верховної ради, третій номер у списку партії «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, лідер партії «Об’єднання «Самопоміч» Андрій Садовий, перший номер у списку партії «Опозиційний блок» Євгеній Мураєв, керівник виборчого штабу партії «Сила і Честь» Дмитро Гордон, кандидат у народні депутати за списком партії «Голос», телеведучий Сергій Притула, лідер «Радикальної партії Олега Ляшка» Олег Ляшко, четвертий номер у списку партії «Батьківщина» Сергій Соболєв, голова партії ВО «Свобода» Олег Тягнибок та інші.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, ми писали, що Онищенко не братиме участі у виборах, незважаючи на те, що суд зобов'язав ЦВК зареєструвати його кандидатом у нардепи.

Також ми розбиралися, що обіцяють політичні партії на виборах-2019 з приводу ЖКГ і тарифів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: