Кабмін змінив правила поїздок на Донбас

Читать на русском
Кабінет міністрів затвердив новий порядок перетину лінії розмежування на Донбасі. Про це в четвер, 18 липня, повідомляє міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш.

Кабінет міністрів затвердив новий порядок перетину лінії розмежування на Донбасі.

Про це в четвер, 18 липня, повідомляє міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш у Twitter, пише «Слово і Діло».

Які теми хвилюють главу МінТОТ ЧернишаВадим Черниш за два з половиною роки роботи дав тільки сім обіцянок. Зате у нього немає жодної проваленої.

«Чудова новина! Уряд затвердив новий Порядок перетину лінії розмежування на сході України. Чекаємо остаточної редакції. Але знаємо, що ініціатива МінТОТ про зміну принципу визначення «переліку дозволених для переміщення товарів» на «перелік заборонених для переміщення» підтримана урядом», - написав Черниш.

Він пояснив, що це означає, що відповідно до прийнятого Порядку, особи, які перетинають лінію розмежування, незабаром зможуть перевозити на тимчасово окуповану територію будь-які товари, за винятком обмежених або заборонених до переміщення, над чим зараз і працює МінТОТ.

Самого списку заборонених до переміщення товарів поки немає.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі активізували ведення повітряної розвідки.

Також відзначимо, в Мінську домовилися про «хлібне» перемир'я на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: