Бойовики на Донбасі активізували ведення повітряної розвідки

Читать на русском
Бойовики збільшили інтенсивності польотів безпілотників над районами розташування Об’єднаних сил.

Бойовики на Донбасі активізували ведення повітряної розвідки.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, бойовики збільшили інтенсивності польотів безпілотників над районами розташування Об’єднаних сил.

«Командування російсько-окупаційних військ активізувало ведення повітряної розвідки шляхом збільшення інтенсивності польотів безпілотних літальних апаратів над районами розташування підрозділів Об’єднаних сил», - йдеться у повідомленні.

Крім того, противник продовжує нарощувати проведення заходів з підвищення готовності до застосування підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

«Підвищення інтенсивності бойової підготовки противником забезпечується, зокрема, за рахунок удосконалення порядку ротації підрозділів на полігонах з проведенням стрільб з артилерійського озброєння танків і бойових броньованих машин, відпрацюванням питань подолання водних перешкод, застосуванням інженерної та іншої спеціальної техніки», - повідомляє Міноборона.

Нагадаємо, на Донбасі минулої доби, збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому 1 раз заборонені мінськими угодами міномети калібру 82 мм.

Як повідомлялося, 17 липня тристороння контактна група (ТКГ) в ході засідання в Мінську погодила нове перемир'я на Донбасі. ТКГ підтверджує свою повну прихильність всеосяжного, стійкого і безстрокового припинення вогню з 21 липня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: