Зеленський просить Парубія ще раз скликати Раду

Читать на русском
Президент просить нардепів зібратися на позачергове засідання для розгляду внесених ним законопроектів.

Президент Володимир Зеленський звернувся до голови Верховної Ради Андрію Парубія з проханням скликати позачергове засідання парламенту 18 липня.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в листі президента, опублікованого агентством «Інтерфакс-Україна» в середу, 17 липня.

«Прошу скликати 18 липня 2019 року позачергове пленарне засідання Верховної ради, до порядку денного якого включити розгляд внесених президентом України проектів законів: про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування ..., про внесення змін до закону України про Вищий антикорупційний суд (про початок роботи суду), про внесення змін до деяких законодавчих актів України про відтермінування застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митні території України», – йдеться в листі.

За даними агентства, в апараті Ради лист президента зареєстрували 17 липня.

О 12:00 очікується брифінг заступника голови Офісу президента Руслана Рябошапки, який уже анонсував позачергове засідання Ради.

Нагадаємо, в п'ятницю, 12 липня, відбулося останнє пленарне засідання восьмого скликання Верховної ради. Однак цього тижня депутати ще працюють в комітетах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: