За час туристичного сезону в Туреччині загинули 13 українців

Читать на русском
Від початку туристичного сезону в період з травня по червень 2019 року в Туреччині померли 13 українців, які перебували в країні на відпочинку.

Від початку туристичного сезону в період з травня по червень 2019 року в Туреччині померли 13 українців, які перебували в країні на відпочинку.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив консул України в Анталії В'ячеслав Хоменко, передає «Укрінформ».

Травневі свята за кордоном: до яких країн полетять на відпочинок українціЧартери до Єгипту та Туреччини на травневі свята перебувають у топі розкладу двох столичних міжнародних аеропортів.

Він зазначив, що йдеться про статистику в регіоні, за який відповідає консульство України в Анталії. Найбільш поширеними серед причин смерті українців на турецькому курорті є серцеві напади.

Із травня по червень у нас є 13 померлих громадян України. В цілому це літні люди, які приїхали сюди на відпочинок і не розрахували впливу кліматичних умов на стан їх здоров'я», - сказав Хоменко.

Також є кілька літніх людей, які зайшли в море і потонули. Кілька громадян України померли природною смертю, але при незрозумілих обставинах». Зараз ці випадки розслідує прокуратура. Результати розгляду справ передадуть родичам загиблих.

Також в цю статистику потрапили ті, хто приїхав до Туреччини на лікування і помер під час різних медичних процедур.

За даними посольства Туреччини в Україні, за останні чотири місяці 2019 туристичний потік з України до Туреччини збільшився на 13,8% в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року (1,35 млн осіб).

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало в які країни українці на травневі свята полетятіли на літаках.

Раніше соціологи провели опитування і з'ясували, що 64% наших співвітчизників не планують відпочивати влітку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: