Російський телеведучий Малахов потрапив на Миротворець

Читать на русском
Миротворець просить правоохоронні органи України розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення Малаховим усвідомлених діянь проти національної безпеки України.

Російського телеведучого Андрія Малахова внесли в базу сайту Миротворець.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчить інформація на ресурсі в суботу, 13 липня.

«Свідома участь в інформаційно-пропагандистській провокації Росії (країна-агресор) - т.зв. «телеміст між Росією і Україною «Треба поговорити», організований антиукраїнським пропагандистським каналом Росія 1»- йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що Миротворець просить правоохоронні органи України розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення Малаховим усвідомлених діянь «проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень».

Напередодні Андрій Малахов разом з ведучою Марією Ситтель провів на телеканалі Росія 1 прямий ефір програми Треба поговорити, який став альтернативною скасованого телемосту між каналами Росія 1 і NewsOne. Останній відмовився від участі в цьому проекті через отримані погрози.

Також повідомлялося, що ГПУ відкрила дві справи на телеканал NewsOne, який планував провести телеміст з російським каналом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: