У Зеленського прокоментували переговори з Путіним

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський в четвер, 11 липня, провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Президент України Володимир Зеленський в четвер, 11 липня, провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Про це повідомляє прес-служба Зеленського, передає «Слово і Діло».

Зеленський сподівається за рік завершити війну. Як та чи зупинить це Путіна?Президент України Володимир Зеленський висловив надію, що кривава російсько-українська війна на Донбасі завершиться вже за рік.

Відзначається, що ключовим питанням було звільнення полонених моряків. Також мова йшла про повернення інших українських громадян, які утримуються на території РФ.

Крім того, як повідомили у Зеленського, сторони обговорили продовження переговорів в нормандському форматі.

Нагадаємо, 11 липня прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив про телефонні переговори лідерів двох країн. Він зазначив, що бесіда відбулася за ініціативою української сторони.

Як повідомлялося, Зеленський запропонував Путіну переговори. Глава України запропонував російському президенту новий формат переговорів за участю лідера США Дональда Трампа. Пізніше Путін відповів на пропозицію Зеленського по зустрічі. Росія готова до переговорів по Україні в будь-якому форматі, але в Києві має бути сформовано уряд, сказав Путін.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: