САП має намір оскаржувати вирок Труханову

Читать на русском
Після з ознайомленням з повним текстом вироку, прокурорами САП буде подано апеляційну скаргу на вказане рішення суду.

У вівторок, 9 липня 2019 року, у Малиновському районному суді міста Одеси оголошено виправдувальний вирок Одеському міському голові та іншим особам, які обвинувачувались в заволодінні коштів місцевого бюджету під час купівлі будівлі колишнього заводу «Краян».

Суд не знайшов доказів вини вказаних осіб у інкримінованих їм злочинах та визнав їх невинуватими. Про це пише «Слово і Діло».

Проте прокурори САП категорично не погоджуються з вказаним судовим рішенням. На думку сторони обвинувачення детективами НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП проведено всебічне, повне та неупереджене досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні, зібрано численну кількість належних та допустимих доказів, які у своїй сукупності у повному обсязі доводять винуватість Одеського міського голови та інших осіб у вчиненні інкримінованих їм злочинів.

Зважаючи на це, після з ознайомленням з повним текстом вироку, прокурорами САП буде подано апеляційну скаргу на вказане рішення суду.

Нагадаємо, 14 лютого Геннадій Труханов був затриманий в аеропорту Бориспіль відразу після прильоту з Варшави. Тоді ж затримали і заступника мера Одеси Павла Вугельмана.

Раніше «замінували» суд, який мав оголосити вирок меру Одеси Труханову.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: