Під Нацрадою активісти запалили фаєри

Читать на русском
Під будівлею Національної ради з питань телебачення і радіомовлення відбувається акція Національного корпусу.
Фото - УНІАН.

Під будівлею Національної ради з питань телебачення і радіомовлення відбувається акція «Національного корпусу».

Як пише «Слово і Діло», близько сотні представників «Нацкорпусу» пікетують Нацраду, яка розглядає питання щодо телеканалу NewsOne, інформує УНІАН.

Телеміст «Росія 24» та NewsOne: до чого призведе та кому вигідний7 липня ведучий програми Вести недели на каналі Росія 24 Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту Треба поговорити, який запланований на 12 липня й відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOnе.

Напередодні засідання Національна рада нагадала, що рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 02.05.2018 до низки російських пропагандистських телеканалів були застосовані спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції). Крім того, рішеннями Національної ради була обмежена ретрансляція на території України близько 80 російських телеканалів.

Нагадаємо, український телеканал NewsOne і заборонений в Україні пропагандистський телеканал «Росія 1» анонсували проведення телемосту «Надо поговорить» 12 липня о 18:00.

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців у зв’язку з намірами телеканалу NewsOne провести телеміст.

Згодом 8 липня телеканал NewsOne скасував телеміст із Росією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

***
Редакція «Слово і Діло» може не поділяти точку зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: