Суд змінив обов'язок підозрюваному депутату Київської облради

Читать на русском
Столичний райсуд трошки змінив один із обов'язків, які поклали на підозрюваного правоохоронцями депутата з Київоблради.

Суд змінив обов'язок не покидати місце проживання на заборону відлучатися з Києва та Бориспільського району Київської області без дозволу депутату Київської обласної ради Олександру Мефодію, якого підозрюють в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення 28 травня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Олена Букіна за результатами розгляду клопотання адвоката, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат депутата просив суд скасувати обов'язок Мефодія не відлучатися з місця проживання без дозволу. Проте, вивчивши клопотання, суддя задовольнила його частково. Так, вона заборонила депутату без дозволу правоохоронців покидати Київ та Бориспільський район Київської області.

Як відомо, за версією слідства, депутат за 5 тисяч доларів обіцяв приватному підприємцю, використовуючи своє службове становище, вплинути на співробітників правоохоронних органів у здійсненні підприємницької діяльності, що стосується заготівлі деревообробної продукції. Його викрили під час одержання грошей.

Нагадаємо, суд відпустив Мефодія під особисте зобов'язання. Також суд наклав арешт на «хабар», який нібито дали депутату Київської облради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: