У Києві відбудеться саміт Україна – Європейський союз

Читать на русском
У понеділок, 8 липня, у Києві відбудеться 21-й саміт Україна – Європейський союз. Церемонія зустрічі гостей саміту розпочнеться о 14 годині у Маріїнському палаці.
Ілюстративне фото.

У понеділок, 8 липня, у Києві відбудеться 21-й саміт Україна – Європейський союз.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє пресслужба президента України.

Вибори до Європарламенту: чи зміниться робота щодо УкраїниНа виборах до Європейського парламенту явка стала рекордною за останні 20 років – проголосували 50,5 відсотків виборців. Чи змінять щось вибори з приводу України, знають експерти.

Церемонія зустрічі гостей саміту розпочнеться о 14 годині в Маріїнському палаці.

На 16:15 запланована зустріч президента Володимира Зеленського, президента Європейської ради Дональда Туска та президента Європейської комісії Жана-Клода Юнкера з представниками ЗМІ.

Як відомо, на саміті лідери ЄС обговорять з офіційним Києвом взаємини і наступні кроки до асоціації Україна - ЄС. Також вони збираються поговорити про прогрес України у реформах, особливо в боротьбі з корупцією, енергетиці, управлінні та забезпеченні верховенства права.

П’ятий президент України Петро Порошенко сподівається на те, що саміт Україна-ЄС не стане «змарнованим часом», перетворившись на протокольну формальність.

Напередодні Зеленський і Туск відвідали Станицю Луганську.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: