Зеленський і Туск відвідали район проведення ООС – фото

Читать на русском

Зеленському та Туску представили результати роботи груп розмінування, які продемонстрували докази російської агресії у вигляді залишків ворожих боєприпасів, які були знайдені піротехнічними групами.

Президент України Володимир Зеленський і президент Європейської ради Дональд Туск відвідали район проведення операції Об'єднаних сил (ООС) та побували в районі розведення сил і засобів у Станиці Луганській.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на штаб ООС в Facebook у неділю, 7 липня.

Під час візиту президента України і Європейської Ради супроводжував головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак, командувач ООС генерал-лейтенант Олександр Сірський, а також голова Державної прикордонної служби Сергій Дайненко.

«На КПВВ Станиця Луганська генерал-лейтенант Олександр Сірський ознайомив Володимира Зеленського та Дональда Туска з поточною ситуацією на цій ділянці. Також, Президент України та Президент Європейської ради поспілкувалися з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ і місцевими жителями. А також ознайомилися з гуманітарними проектами, які реалізуються за підтримки ЄС», - розповіли в штабі ООС.

Також Зеленському та Туску представили результати роботи груп розмінування, які продемонстрували докази російської агресії у вигляді залишків ворожих боєприпасів, які були знайдені піротехнічними групами.

«Висока делегація мала можливість переконатися в тому, що українська сторона неухильно виконує міжнародні договори і пункти Мінських домовленостей», - додали в штабі ООС.

Раніше на Донбасі ліквідували начальника розвідки бойовиків.

Також нагадаємо, командувач ООС охарактеризував ситуацію на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: