ЦВК скасувала реєстрацію 11 кандидатів у нардепи

Читать на русском
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію 11 кандидатів у народні депутати на позачергових парламентських виборах.

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію 11 кандидатів у народні депутати на позачергових парламентських виборах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ЦВК.

У ЦВК повідомили, що вони розглянули заяви кандидатів у нардепи, які балотуються в одномандатних виборчих округах, про відмову балотуватися на позачергових виборах у народні депутати України.

«Комісія скасувала реєстрацію 11 кандидатів у народні депутати України. А саме: в порядку самовисування - Ретівова І.А. - в ОВО № 50, Бабенка М.М. - в ОВО № 90, Глиняної Л.П. - в ОВО № 92, Бойка А.В. - в ОВО № 97, Костяка М.М. - в ОВО № 183; висунутих Політичною партією «Опозиційна платформа - За життя» - Подостройця К.А. - в ОВО № 135, Бальжика М.М. - в ОВО № 136, Граждана В.В. - в ОВО № 141, Шкарівської В.М. - в ОВО № 143; висунутих політичною партією «Опозиційний блок» - Тулюлюка А.В. - в УІО № 204, Левковського Н.П. - в ОВО № 207», - заявили в ЦВК.

Також Комісія внесла зміни до своєї постанови про форму, колір і текст виборчих бюлетенів для голосування в одномандатних виборчих округах. Вони виключили з відповідних додатків відомості про зазначені кандидатах.

Раніше ЦВК зобов'язала передати бюлетені на виборчі округи.

Також нагадаємо, ЦВК створила 102 закордонних виборчих комісій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: