Зеленський розповів, яким буде український флот

Читать на русском
Зеленський зазначив, що українські військові моряки щодня виконують важливі і складні завдання щодо захисту морських кордонів.

Військово-морські сили України мають адекватно реагувати на виклики і загрози національній безпеці.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму привітанні з нагоди дня українських ВМС, повідомляє прес-служба Міноборони в неділю, 7 липня, пише «Слово і Діло».

«Сильні, оснащені сучасним озброєнням і технікою, готові адекватно реагувати на виклики і загрози національній безпеці Військово-морські сили - наша спільна мета і разом ми її досягнемо», - підкреслив він.

Зеленський зазначив, що українські військові моряки щодня виконують важливі і складні завдання щодо захисту морських кордонів.

«Активно проводять заходи бойової діяльності в акваторіях Чорного та Азовського морів, гідно зміцнюють рівень регіональної безпеки нa півдні України», - додав глава держави.

За словами Зеленського, в рамках конструктивної співпраці з іноземними партнерами є участь українських кораблів і катерів в щорічних навчально-бойових навчаннях Сі Бриз-2019.

«Україна пам'ятає і вітає з сьогоднішнім святом своїх героїв - військових моряків, яких незаконно утримують в полоні в Російській Федерації», - зазначив президент.

Раніше в неділю стало відомо, що Володимир Зеленський відправився в робочу поїздку до Луганської та Одеської областей. Він візьме участь у заходах з нагоди дня Військово-морських сил Збройних сил України та проведення українсько-американських військових навчань Сі Бриз-2019.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: