Зеленський назвав одну з тем зустрічі з Трампом

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський намір обговорити питання будівництва газопроводу Північний потік-2 з президентом США Дональдом Трампом.

Президент Володимир Зеленський має намір обговорити питання будівництва газопроводу Північний потік-2 з президентом США Дональдом Трампом.

Про це він заявив в суботу, 6 липня, під час зустрічі під час візиту до Львівської області, повідомляє «Слово і Діло».

Третій тур без Зеленського. Колонка Леоніда ШвецяОбіцяли, що Зеленського після перемоги буде багато, а відкрита комунікація стане фішкою нової влади. І мало, і не стала.
  «Питання будівництва «Північного потоку-2» вирішене вже давно, дуже давно. І не треба спекулювати цією темою так, як спекулюють питанням повернення Росії в ПАРЄ, що це за нас сталося. Нас ніхто не питає. Я думаю, що ні пані Меркель, ні пан Макрон не впливатимуть на продовження будівництва Північного потоку. Бо на них впливає локальний бізнес, і вони з цим нічого зробити не можуть. Тому єдине рішення цього питання - у мене буде зустріч у Сполучених Штатах з президентом США. Це єдина людина, яка, я впевнений, вирішить це питання в сторону України», - сказав Зеленський.   При цьому він не уточнив, коли саме може відбутися його зустріч із Трампом.   Президент також повідомив, що буде обговорювати питання будівництва «Північного потоку-2» у вересні під час зустрічі із президентом Польщі Анджеєм Дудою.

Раніше в Угорщині назвали Зеленському умови припинення блокування України в НАТО.

Також нагадаємо, Волкер анонсував зустріч Зеленського і Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: