Стало відомо, скільки офіційних спостерігачів зареєструвала ЦВК

Читать на русском
За достроковими парламентськими виборами в Україні спостерігатимуть представники іноземних держав і міжнародних організацій.
Фото «Слово і Діло».

За достроковими парламентськими виборами в Україні 21 липня спостерігатимуть представники іноземних держав і міжнародних організацій. Центральна виборча комісія станом на 3 липня зареєструвала 317 офіційних спостерігачів.

Як пише «Слово і Діло», за інформацією відділу взаємодії із засобами масової інформації секретаріату ЦВК, зареєстровані сім офіційних спостерігачів від двох іноземних держав і 310 - від дев'яти міжнародних організацій.

Прогнози соціологів та букмекерів: які партії пройдуть до парламентуСоцопитування віддають пальму першості на дострокових виборах президентській партії, а букмекери дещо іншої думки.

Зокрема ЦВК зареєструвала по двоє офіційних спостерігачів від Литовської Республіки та Міжнародної неурядової організації «Координаційний ресурсний центр».

Крім того, в одномандатних виборчих округах комісія зареєструвала уповноважених осіб від політичної сили «Патріот», а в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі - уповноважених від партії ВО «Свобода».

Російських спостерігачів на виборах у Раду не буде.

Раніше повідомлялося, що представники Місії ОБСЄ планують залучити під час виборів близько 850 спостерігачів.

Нагадаємо, спікер Верховної Ради Андрій Парубій скасував запрошення для спостерігачів ПАРЄ.

«Слово і Діло» писало у списках яких партій, що балотуються до Ради, найбільше кандидатів-жінок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: