Призначили нового заступника генпрокурора

Читать на русском
У середу, 3 липня, наказом генерального прокурора України Юрія Луценка, відповідно до Рекомендації Ради прокурорів України на посаду заступника генерального прокурора призначено державного радника юстиції 3-го класу Сергія Кізя.

Генеральний прокурор Юрій Луценко призначив своїм заступником Сергія Кізя.

Про це повідомляється на сайті Генпрокуратури, пише «Слово і Діло».

Зеленський знову вимагає звільнити Клімкіна та Луценка. Що за цим приховано?Володимир Зеленський знову попросив Верховну раду невідкладно розглянути відставку генпрокурора Юрія Луценка та голови МЗС Павла Клімкіна. Чи підуть нардепи на зустріч президенту, обговорили з експертами.

«У середу, 3 липня, наказом генерального прокурора України Юрія Луценка, відповідно до Рекомендації Ради прокурорів України на посаду заступника генерального прокурора призначено державного радника юстиції 3-го класу Сергія Кізя», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в органах прокуратури Сергій Кізь працює із 2002 року.

Раніше він обіймав посаду начальника Департаменту організації та процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних злочинів, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за дотриманням законів його оперативними підрозділами і підтримки публічного обвинувачення у відповідних провадженнях ГПУ.

Раніше президент Володимир Зеленський повторно просив Раду звільнити Луценка і Клімкіна. Зазначені подання президент вніс на розгляд народних депутатів 11 червня.

Також нагадаємо, Луценко пообіцяв розшукати причетного до катастрофи MH17 українця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: