У Порошенка вимагають від Луценка порушити справу проти ДБР

Читать на русском
Порошенко вимагає від Генпрокуратури відкрити кримінальне провадження за фактом підриву обороноздатності української армії через дії Державного бюро розслідувань.

Партія Петра Порошенка «Європейська солідарність» вимагає від Генпрокуратури відкрити кримінальне провадження за фактом підриву обороноздатності української армії через дії Державного бюро розслідувань.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє політична сила у Facebook.

Через обшуки Міноборони не зможе купувати каски та бронежилети – БірюковБірюков заявив, що Міноборони не може купувати або приймати на склади жодного елемента речового забезпечення, бо слідчі Державного бюро розслідувань вилучили всю документацію.

«Євросолідарність» вважає дії ДБР «спланованою операцією, спрямованою на підрив обороноздатності української армії».

Також партія звертається до Служби безпеки України та Національного антикорупційного бюро із закликом перевірити зв’язок Андрія Портнова і директора ДБР Романа Труби на предмет корупційних дій, «які призводять до свідомого ослаблення обороноздатності України в інтересах Кремля».

Нагадаємо, раніше з подібною заявою виступав кандидат у депутати від партії Порошенка Юрій Бірюков.

26 червня повідомлялося, що Державне бюро розслідувань проводить 40 обшуків у посадовців міністерства оборони в межах справи про закупівлю за завищеними цінами речей для Збройних сил України.

При цьому партія Петра Порошенка скаржилась, що на її членів здійснюється тиск, бо ДБР проводить обшуки в одного з представників партії Юрія Бірюкова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: