Аваков надіслав ЦВК роз'яснення щодо Клюєва

Читать на русском

Аваков надіслав Центральній виборчій комісії роз'яснення, в якому зазначив терміни перебування на території держави ексглави Адміністрації президента часів Януковича Андрія Клюєва

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков надіслав Центральній виборчій комісії роз'яснення, в якому зазначив терміни перебування на території держави ексглави Адміністрації президента часів Януковича Андрія Клюєва.

Як пише «Слово і Діло», про йдеться на Facebook міністра.

Зокрема, Аваков зазначив, що провів селекторну нараду з підрозділами МВС України по ситуації, що склалася.

«За результатами - направив до ЦВК лист. Сподіваюся, що він послужить підставою для прийняття ЦВК рішення про зняття з участі у виборах Андрія Клюєва», - написав міністр.

У листі направленому Комісії, йдеться про те, що Андрій Клюєв покинув територію України у 2014 році разом із екс-президентом Віктором Януковичем та не проживав на території держави останні п'ять років.

Крім того, Клюєв не перетинав кордон України протягом останніх п'яти років, оскільки він ухиляється від слідства та суду, яке ведеться проти нього правоохоронцями.

ЦВК зареєструвала Клюєва та Шарія кандидатами в нардепи: реакція соцмережАнатолій Шарій та Андрій Клюєв зареєстровані як кандидати в народні депутати на виборах 2019 року.

Нагадаємо, раніше голова Верховної ради України Андрій Парубій подав запит до правоохоронних органів щодо ексглави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Клюєва, якого було зареєстровано кандидатом на вибори у Раду.

У вівторок, 2 липня, Центральна виборча комісія зареєструвала Клюєва кандидатом на вибори у парламент. Крім того, Комісія внесла зміни до постанови про форму та текст бюлетенів, доповнивши перелік кандидатів новою позицією - прізвищем Клюєва.

Увечері 2 липня у Києві на Майдані Незалежності почалася акція після рішень ЦВК про реєстрацію кандидатами в нардепи Андрія Клюєва і блогера Анатолія Шарія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: