Гройсман пояснив, чому не захотів приєднатися до партії Порошенка

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вважає, що в політичній партії Європейська солідарність за майбутніх 5 років нічого не зміниться.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вважає, що в політичній партії «Європейська солідарність» за майбутніх 5 років нічого не зміниться.

З огляду на це він ухвалив рішення про самостійний командний похід на майбутні парламентські вибори, пояснив прем'єр в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV, пише «Слово і Діло».

«Українська стратегія Гройсмана»: в чому мінус для прем'єраПрем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів з'їзд своєї партії Українська стратегія Гройсмана. Політичні перспективи оцінили експерти.

«З першого дня створення БПП я ніколи не був членом цієї політичної сили. Ба більше, якби я вважав і вірив в те, що там можуть бути нові підходи для того, щоб робити необхідні зміни я б, не думаючи ні хвилини, приєднався до цієї політичної сили», – заявив Гройсман.

З огляду на це, пояснив прем'єр, він обрав шлях «непростий, дуже складний, самостійного походу з тією командою, в яку вірить і за яку йому не буде соромно».

«...Я ухвалив це абсолютно чітке рішення. Так, кілька років тому мені були пропозиції навіть очолити БПП, але я завжди відмовлявся. У мене ніколи не було партійного квитка, це була партія Петра Порошенка, зараз вони її перейменували в іншу партію, додали нових людей, залишили багато і наших людей, і в принципі я вважаю, що в цій політичній силі нічого не зміниться за майбутніх 5 років. Вони як працювали до цього, так і будуть працювати після цього. Мене це не влаштовує, тому я прийняв рішення про самостійний командний похід на вибори і буду боротися за ваш мандат, щоб у нас із вами не було посередників», – додав Гройсман.

Раніше Гройсман розкритикував Клімкіна за неузгодженість дій із Зеленським.

Також нагадаємо, представник Гройсмана у ВР піде на вибори в команді Смешка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: