У ЦВК поскаржилися на інформаційні атаки

Читать на русском
Голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук заявила про інформаційні атаки, спрямовані на неї та членів комісії.

Голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук заявила про інформаційні атаки, спрямовані на неї та членів комісії.

Зарплати українців: що обіцяють політичні партії на виборах-2019З першої п'ятірки партій найбільше обіцянок щодо зарплат дала Батьківщина. Головне – за п'ять років досягти рівня середньої зарплати Польщі в доларовому вимірі.

Про це вона повідомила під час брифінгу, передає «Слово і Діло».

«Зараз все частіше з'являються інформаційні вкидання і провокації, спрямовані на дискредитацію особисто мене як голови Центральної виборчої комісії, так і на адресу інших членів ЦВК і навіть їхніх сімей. Всі ці інформаційні нападки, приватний тиск спрямовані виключно на те, щоб дестабілізувати роботу Центральної виборчої комісії і викликати недовіру українців до комісії та її керівництва, до того, що вона робить», - заявила вона.

Сліпачук також зазначила, що ряд осіб, причетних до деяких політичних партій, намагався провести із нею незаконні «консультації» і схилити до рішень у своїх інтересах.

Раніше Верховний суд зобов'язав ЦВК повторно розглянути документи Клюєва.

Також нагадаємо, в ЦВК скасували реєстрацію двох кандидатів у нардепи від «Голосу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: