У ЦВК скасували реєстрацію двох кандидатів у нардепи від «Голосу»

Читать на русском
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію двох кандидатів у народні депутати від партії «Голос».

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію двох кандидатів у народні депутати від партії «Голос».

Про це повідомляє прес - служба ЦВК, передає Слово і Діло.

ЦВК зняла з виборів юриста, партнера фірми DLA Piper Олександра Курдидика, який балотувався під №11 за списком партії, крім того, Курдидика виключили з цього списку.

Причину рішення не вказано.

Також комісія ухвалила рішення скасувати реєстрацію кандидатом у нардепи власника овечої ферми «Меринос-Захід» Дмитра Огньова, який балотувався від «Голосу» в одномандатному окрузі №121 у Львівській області.

Дев'ять обіцянок за один ефір: Вакарчук уперше прийшов на політичне ток-шоуСвятослав Вакарчук вперше прийшов на політичне ток-шоу. Відразу видно, що досвіду небагато, співак дав дев'ять обіцянок.

27 червня номінаційний комітет партії ухвалив рішення відкликати Огньова після публікації розслідування програми «Схеми» («Радіо Свобода»). Журналісти з'ясували, що Огньов прописаний в одній квартирі з нардепом від Блоку Петра Порошенка і власником фармацевтичної компанії «Дарниця» Глібом Загорієм, а його дружина Наталя є сестрою Загорія.

У «Голосі» тоді заявили, що відкликають Огньова, оскільки він схильний ставити власний інтерес вище результату командної роботи.

Позачергові парламентські вибори призначено на 21 липня.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук, який збирається балотуватися до Верховної ради зі своєю партією «Голос», 30 травня вперше прийшов на політичне ток-шоу «Право на владу». Під час ефіру він дав 9 обіцянок.

Також «Слово і Діло» розбиралося в його успіхах за час роботи в Раді.

Як змінювалися прогнози соціологів та коефіцієнти ставок у двох найпопулярніших букмекерських конторах щодо партій, які наразі можуть вважатися прохідними до Верховної ради - за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: