«Слуга народу» подала до суду на ЦВК

Читать на русском
Партія «Слуга народу» в судовому порядку вимагає від Центральної виборчої комісії не допустити появу в бюлетенях інформації про партійність кандидатів-клонів.

Партія «Слуга народу» в судовому порядку вимагає від Центральної виборчої комісії не допустити появу в бюлетенях інформації про партійність кандидатів-клонів.

Про це повідомляється в Telegram-каналі політичної сили 30 червня, пише «Слово і Діло».

25 днів до виборів: хто подолає бар'єр та яких союзів чекатиЗгідно зі свіжим опитуванням групи Рейтинг, на парламентських виборах мають шанси партії Слуга народу, Опозиційна платформа – За життя, Голос, Європейська солідарність і Батьківщина.

Відповідний позов поданий до Шостого апеляційного адмінсуду, який розгляне його в неділю.

«Зобов'язати ЦВК внести зміни до постанови від 26 червня 2019 №1345... і вказати відомості про партійність кандидатів у нардепи, які включені до виборчого бюлетеня для голосування в одномандатних виборчих округах, шляхом зазначення відомостей «безпартійний», - йдеться в позові.

Зокрема, мова йде про кандидатів до ОТО №206 Сергій Третьякова, №94 Миколу Підгурського, №133 - Олександра Зелінського, №206 Сергія Косяне, №133 - Дмитра Анциферова, №133 Олену Гринько, №133 Артема Дмитрука, №199 Олега Бойка, № 145 Олега Петровце.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія затвердила форму і текст виборчого бюлетеня для голосування в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Також відзначимо, ЦВК зареєструвала 66 однофамільців на дострокові вибори до парламенту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: