Делегація з п'яти конгресменів США відвідає Україну

Читать на русском
Делегація вирушить до Києва, Україна, де зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським. Делегація зустрінеться з антикорупційними активістами та представниками неурядових організацій, щоб обговорити їх роботу зі зміцнення демократії в Україні.

Делегація з п'яти конгресменів США планує відвідати Україну найближчим часом.

Про це йдеться на офіційній сторінці голови делегації та лідера більшості Палати представників США Стені Гоєра, передає «Слово і Діло».

«Делегація вирушить до Києва, Україна, де зустрінеться із президентом Володимиром Зеленським. Делегація зустрінеться з антикорупційними активістами та представниками неурядових організацій, щоб обговорити їх роботу зі зміцнення демократії в Україні. Делегація також обговорить важливі питання енергетичної безпеки з генеральним директором НАК «Нафтогаз» Андрієм Коболєвим. Крім того, делегація віддасть данину поваги в Бабиному Яру, місці масового вбивства євреїв під час Голокосту, і покладе вінок на Майдані в пам'ять про загиблих там мітингувальників», - йдеться в заяві на сайті конгресмена.

Крім Гоєра, Україну відвідають представник США в 4-му окрузі Оклахоми Томас Джеффрі Коул, представник США в 9-му окрузі Теннесі Стів Коен, представник Сполучених Штатів від 6-го округу Конгресу Луїзіани Гаррет Ніл Грейвс і Вальдес «Вал» Демінгс - представник Сполучених штатів із 10-го округу Конгресу Флориди.

Як раніше повідомлялося, Україна вітає санкції США проти «Північного потоку-2».

Також нагадаємо, США виділять Україні $4 млн на будівництво військових складів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: