Зеленський розповів, коли ухвалили рішення про повернення РФ до ПАРЄ

Читать на русском
Зеленський запевняє, що під час поїздки до Європи ставив європейським лідерам питання щодо повернення Росії до ПАРЄ, але всі вони зазначили, що ця справа вже вирішена.

Президент Володимир Зеленський запевняє, що під час поїздки до Європи ставив європейським лідерам питання щодо повернення Росії до ПАРЄ, але всі вони зазначили, що ця справа вже вирішена.

Як пише «Слово і Діло», про це Зеленський заявив на брифінгу в Києві 27 червня.

Шахи з Путіним і поразка в ПАРЄ: піар-теми тижня лідерів партійАнатолій Гриценко в рекламі допомагає Зеленському виграти в шахи в Путіна, а Юлія Тимошенко хвалить президента.

«Я був у Брюсселі, я був у Парижі, я був у Берліні. Щодня, крім зустрічей з фрау Меркель і президентом Макроном, у мене було по 7 зустрічей щодня. На кожній зустрічі я піднімав це питання з приводу повернення Росії до ПАРЄ, і повірте мені, кожна з цих людей говорила мені: Володимире, зрозумійте, ПАРЄ - це майданчик для перемовин, така ситуація... Тобто, це рішення було вже давно», - сказав президент.

«Кожен з цих людей, з ким я говорив за кордоном, знала цю відповідь уже на 100%. Я про це говорив за кордоном, на жаль мене не почули. Рішення було давно прийнято», - додав він.

За словами глави держави, якщо депутати звертаються до нього «що я зробив, я можу їх запитати, що вони зробили, щоб цього не сталося.

Нагадаємо, Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила рішення про підтвердження повноважень делегації РФ без жодних обмежень, попри порушення росіянами принципів Ради Європи.

Раніше президент розкритикував Клімкіна та звернувся до Путіна через українських моряків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: