Арештувати Медведчука вимагають під АП

Читать на русском
Націоналісти провели акцію протесту біля АП. Вони вимагали від президента відреагувати на антиукраїнську діяльність Віктора Медведчука і затримати його.

Українські націоналісти провели акцію протесту біля Адміністрації президента.

Як пише «Слово і Діло», учасники акції, ініціатором якої виступив «Національний корпус», вимагали від президента відреагувати на антиукраїнську діяльність одного з лідерів «Опозиційної платформи - За життя» Віктора Медведчука і затримати його, повідомляє Youtube-канал «Нацкорпусу».

Медведчук як щастя України. Колонка Леоніда ШвецяВелике щастя України полягає в тому, що колишніх регіоналів веде Віктор Медведчук, людина-антихаризма з лобовими зв'язками з Путіним.

Мітинг українських націоналістів став реакцією на візит Віктора Медведчука до Мінську, де він провів зустріч з ватажками невизнаних республік «ДНР» і «ЛНР» і домовився про звільнення 4 полонених громадян України.

Активісти скандували, що такий крок з боку Медведчука - «брудна маніпуляція напередодні дострокових виборів».

Участники акції також заявили, що Медведчук не має жодного юридичного і морального права представляти Україну на міжнародній арені і, тим паче, про щось домовлятися з агресором від імені усіх українців.

Нагадаємо, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявляв, що всім учасникам процесу з обміну ув'язненими між Росією і Україною варто запастися терпінням. У Кремлі пропонували Києву закриті переговори щодо обміну ув'язненими.

Зокрема, президент України Володимир Зеленський під час інавгурації заявив, що першим кроком для початку діалогу з Росією стане повернення всіх українських полонених.

Глава Адміністрації президента Андрій Богдан заявляв, що в ході переговорів про мир між Україною і Росією, українська сторона продовжить визнавати Росію країною-агресором. За його словами, сенс в можливих переговорах з РФ, яка відмовляється бути стороною конфлікту і вимагає переговорів України з ватажками «ЛДНР», в адміністрації президента бачать у поверненні полонених.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: