Зеленський встановив порядок застосування ЗСУ

Читать на русском
Президент додав, що слід вжити заходів, спрямованих на недопущення виникнення на арсеналах, базах і складах надзвичайних ситуацій. Перш за все мова йде про запобігання диверсій і терактів.

Президент України Володимир Зеленський 26 червня розглянув і погодив документи, якими встановлено порядок застосування Збройних сил України та інших складових сил оборони.

У ЗСУ не запровадили нові традиції звільнення з військової служби на пенсію, як обіцяв ПолторакМіністр оборони не виконав обіцянку якомога швидше запровадити нові традиції, що виражають пошану й повагу військовослужбовцю, який виходить на пенсію.

Про це повідомляє прес-служба глави держави, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що документи, які погодив Зеленський, визначають стратегічні цілі, завдання, склад Збройних сил, інших складових сил оборони, які залучаються до оборони держави, їню потребу в особовому складі, озброєнні і військовій техніці, матеріально-технічних засобах, фінансових та інших ресурсах, необхідних для виконання завдань.

Зокрема, в АП повідомили, що головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак доповів про стан справ у Збройних силах України. У свою чергу, Зеленський зазначив, що в зоні проведення ООС необхідно забезпечити належні умови життєдіяльності особового складу всіх складових сектору безпеки і оборони, які беруть участь в операції.

Президент додав, що слід вжити заходів, спрямованих на недопущення виникнення на арсеналах, базах і складах надзвичайних ситуацій. Перш за все мова йде про запобігання диверсіям і терактам.

Раніше в Генштабі спростували інформацію про заборону для ЗСУ стріляти у відповідь на Донбасі.

Також нагадаємо, 20 травня Зеленський прийняв командування ЗСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: