Зеленський перезапустив антикорупційну Нацраду

Читать на русском
Вперше офіційний статус спостерігачів у Раді отримали представники міжнародних організацій та дипломатичних установ.

Президент Володимир Зеленський оновив склад Національної ради з питань антикорупційної політики.

Про це у вівторок, 26 червня, повідомляється на сайті глави держави, пише «Слово і Діло».

Перший місяць роботи президента: як Зеленський виконує обіцянкиПонад два десятки нових обіцянок дав шостий президент України протягом першого місяця роботи. Три обіцянки Зеленський виконав, п’ять – провалив.

Відзначається, що в оновлений склад Національної ради з питань антикорупційної політики увійшли представники експертних неурядових організацій, ділових асоціацій, керівники антикорупційних та інших профільних органів влади. Зокрема, в Раді будуть працювати керівники Трансперенсі Інтернешнл Україна, Європейської Бізнес Асоціації, Американської торговельної палати, громадських організацій Центр протидії корупції та Центр політико-правових реформ.

Очолив Раду заступник керівника Офісу Президента Руслан Рябошапка.

Вперше офіційний статус спостерігачів у Раді отримали представники міжнародних організацій та дипломатичних установ, які надають Україні допомогу в боротьбі з корупцією.

Так, спостерігачами в Раді стали представники Світового банку, Агентства США з міжнародного розвитку, Програми розвитку ООН, Організації економічного співробітництва і розвитку, Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні тощо.

Нагадаємо, напередодні Зеленський також призначив керівництво Офісу Президента. А перед цим глава держави змінив склад Національної інвестиційної ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: