Зеленського запросили на засідання Парламентської асамблеї НАТО

Читать на русском
Президента України Володимира Зеленського чекають на засіданні Парламентської асамблеї НАТО, яке відбудеться в Лондоні восени цього року.

Президента України Володимира Зеленського чекають на засіданні Парламентської асамблеї НАТО, яке відбудеться в Лондоні восени цього року.

Про це заявила президент Парламентської асамблеї НАТО Мадлен Мун, передає «Слово і Діло» в середу, 26 червня.

Перший місяць роботи президента: як Зеленський виконує обіцянкиПонад два десятки нових обіцянок дав шостий президент України протягом першого місяця роботи. Три обіцянки Зеленський виконав, п’ять – провалив.

«Щойно була перша, зі, сподіваюся, цілої низки зустрічей і цікавих розмов із новим президентом паном Зеленським. Ми обговорили майбутню співпрацю між Україною, в тому числі і президентом, із Парламентською асамблеєю НАТО. У нас тут заплановані дві майбутні зустрічі», – сказала Мун.

Вона зазначила, що одна із цих зустрічей стосується спостереження за виборами до Верховної ради в липні.

«Також я запросила президента приєднатися до нас на щорічну осінню сесію Парламентської асамблеї восени. Сподіваюся, він зможе приїхати і звернутися до Асамблеї. Будуть представлені 2 звіти, які будуть розглядатися на щорічній Парламентської асамблеї в Лондоні. Один із них стосується безпосередньо України, в тому числі ситуації щодо безпеки. Друга доповідь стосується санкцій», – зазначила вона.

Також нагадаємо, український спецпідрозділ вперше пройшов сертифікацію НАТО.

Раніше повідомлялося, що Рада ухвалила закон про військові стандарти НАТО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: