Супрун відповіла Зеленському

Читать на русском
Супрун висловила сподівання, що президент Володимир Зеленський змінить свою думку про неї після особистої розмови.

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун висловила сподівання, що президент Володимир Зеленський змінить свою думку про неї після особистої розмови.

Як пише «Слово і Діло», про це вона сказала під час брифінгу в Кабміні, коментуючи висловлювання Зеленського щодо неї в ефірі телеканалу «1+1», передає «Укрінформ».

Два роки на посаді в. о. міністра охорони здоров'я: як виконувала обіцянки СупрунСупрун все-таки запустила медичну реформу на первинній ланці, домоглась ухвалення закону про трансплантацію, але не впоралася з держзакупівлями ліків і забезпеченням пацієнтів безкоштовними ліками.

«Я ще не маю висновків, якою є людиною чи президентом Зеленський. Він працює недовго. Ще рано робити висновки. Я сподіваюся, що він також не буде робити висновків, не поговоривши зі мною, не побачивши, якою є наша робота», - сказала Супрун.

Також очільниця МОЗ сподівається, що Зеленський не називатиме її іменами, які є «образливими та непрофесійними».

Також, на її думку, через те, що Зеленський так пожартував про неї, «йому стало неприємно, й тому він так нервово посміявся».

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що до в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун українці ставляться по-різному, й подякував Богу, що в нього самого інший лікар.

Низка політиків і чиновників, які критикують медицинську реформу, раніше неодноразово публічно називали Уляну Супрун прізвиськом «Доктор Смерть».

Також Супрун розповіла про медреформу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: