Суд скасував зупинення слідства в справі власника Insider

Читать на русском
Столичний райсуд вирішив скасувати постанову про зупинення слідства у справі за підозрою колишнього заступника голови правління ПАТ Укргазвидобування.

Суд скасував постанову детектива Національного антикорупційного бюро погоджену прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про призупинення слідства у кримінальному провадженні за підозрою власника видання Insider Олексія Тамразова у дачі неправомірної вигоди прокурору Генеральної прокуратури України.

Таке рішення 13 червня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду скаргу адвоката Тамразова, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, 3 квітня детектив НАБУ виніс виніс постанову про призупинення слідства у справі Тамразова. У зв'язку з цим адвокат власника Insider подав скаргу на постанову детектива. Вивчивши матеріали, суддя Вишняк відкрив провадження за скаргою і призначив її до розгляду на 13 червня. Вже 13 червня суддя скаргу задовольнив і скасував постанову.

Нагадаємо, адвокат Тамразова хотів відвести прокурора САП Андрія Перова. Раніше захисник власника видання Insider заявляв, що хабарницька справа його клієнта починалася з іншої фабули.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: