Адвокат Тамразова хотів відвести прокурора САП Перова

Читать на русском
Захисник колишнього заступника голови ПАТ Укргазвидобування просив суд про відвід антикорупційного прокурора з четвертого відділу.
Олексій Тамразов

Адвокат власника видання The Insider Олексія Тамразова, якого підозрюють у пропозиції хабара прокурору Генеральної прокуратури, просив про відвід прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Андрія Перова.

В задоволенні відповідної заяви про відвід прокурора суддя відмовив, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в документі, адвокат Тамразова 30 січня направив до Солом'янського районного суду міста Києва заяву про відвід прокурора САП Перова. На його думку, прокурор неупереджений у справі його клієнта. Вивчивши заяву, слідчий суддя Віталій Українець відмовив у її задоволенні.

Раніше Київський апеляційний суд скасував рішення про зміну запобіжного заходу Тамразову, а також покладання на нього додаткових процесуальних обов'язків. Також Солом'янський суд пояснив адвокату підозрюваного, що внутрішніх паспорт України не потрібно здавати на зберігання на виконання ухвали про запобіжний захід.

Нагадаємо, Генпрокуратура передала до САП справу Тамразова про пропозицію хабара. Також у цій справі суд заарештував статутний фонд видання The Insider. Раніше адвокат Тамразова повідомив, що хабарницька справа його клієнта спочатку розслідувалася з іншої фабули.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: